Vleesoptafel.nl
is onderdeel van:
 • Gratis verzending!
  Minimale besteding 50 euro
 • woensdag tot zaterdag vers in huis!
  bestellen-produceren-bezorgen binnen 48 uur
 • Exclusieve vleessoorten
  van de beste kwaliteit
 • geconditioneerde levering!
  aan huis of afhaalpunt, zoals u wenst

Steak

Een overheerlijke steak bestelt u bij Vleesoptafel.nl. Steak is een traditionele biefstuk, afkomstig van de bovenbillen van Black Angus rund. Deze runderen volgen een speciaal dieet. Daarnaast hebben de runderen veel vrijheid en kunnen ze lekker grazen over de Australische vlaktes. Met dank aan de speciale voeding en de beweging, smaakt het vlees heerlijk mals. Probeert u het ook eens!


De bereiding van een steak

De bereiding van een steak komt overeen met het klaarmaken van een biefstuk. De bereiding van de steak is eenvoudig en snel, want met het bakken van een steak bent u slechts enkele minuten bezig. Het is van belang dat eerst de andere dingen bereid en als laatste pas de steak. Hieronder volgt een beschrijving, met betrekking tot het bereiden van een heerlijke steak:


 • Laat het vlees op kamertemperatuur komen.
 • Bereid ondertussen de andere gerechten.
 • Smelt wat boter of olie in een pan, laat deze warm worden en leg de steak in de hete pan.
 • Bak de steak kort, ongeveer 4 tot 5 minuten. Het vlees is dan dichtgeschroeid en van binnen lekker rosé.
 • Laat het vlees nog een kwartier in de oven op 150°C. U kunt het vlees eten in combinatie met aardappels, friet, rijst of een salade. Ook smaakt het vlees heerlijk met rode wijn!

Genieten maar!


Naast steak…

Naast steak biedt Vleesoptafel.nl u nog veel meer. Zo hebben wij vele andere rundvlees producten in ons assortiment, zoals: carpaccio, ossenhaas, hamburger en T-bone. Mocht rundvlees niks voor u zijn, dan kunt u terecht bij onze andere categorieën. Wij bieden u namelijk ook gevogelte, wild vlees, kalfsvlees, lamsvlees, en varkensvlees. Vervolgens zijn er op onze pagina smaakvolle recepten te vinden, zodat u een heerlijk gerecht op tafel kunt zetten!


Steak kopen

Zin in steak? Steak kopen doet u bij Vleesoptafel.nl! Wij bieden u een zeer breed aanbod aan diverse en exclusieve vleessoorten. Steak kopen is zeer eenvoudig. Als eerste voegt u de gewenste steak toe aan uw winkelwagen en vervolgens rekent u af. Bij het afrekenen heeft u de keuze hoe laat u deze vrijdag laat thuisbezorgen. Als u voor woensdag avond besteld, heeft u in het weekend een overheerlijke steak op uw bord. Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice. Eet smakelijk!